Listening to : THR Gegar || Sinar FM || Era FM || Hitz FM || Hot FM || Suria FM
PLEASE CLICK LIKE IF YOU REALLY LIKE AND SUPPORT THIS BLOG.
THANKS 4 UR LIKE AND SUPPORT THIS BLOG.

Busuk Dot Org

power by:

Hatimu Milikku

Adakah hatimu milikku??? Opsss..persoalan ini tidak ku tujukan kepada sesiapa pun di kala nie yea...just sebagai bahan untuk perkongsian dalam entri kali ini. Setelah ulang kali dengari lagu, terasa macam best juga lagu baru lepasan Akademi Fantasia musim terakhir ini meskipun si dia tidak berpeluang ke pentas Final. Difahamkan juga, si cantik manis ini dikatakan memiliki vokal yang baik dan sebutan yang jelas.

Lagu baru Nera ini mengikut jumlah viewer kat Youtube ( yang diupload oleh aftalentaesb ) sahaja telah mencecah 31,129 viewer( setakat entri ini dicoretkan ), tu belum dicampur-campur dengan diupload oleh orang lain.

Panjang pula komen joey39 kat sini. Jom kita hayati lirik nya plak, kat bawah ni ea.....

Ini liriknya.

Pernahkah engkau hargai
Cintaku yang sejati
Pernahkah engkau mengerti
Akan diriku ini

Betapa hebatnya cintamu
Memberiku sejuta pilu
Betapa agungnya asmaramu
Membuatku terpaku

[*]
Di sisimu aku terdiam seribu bahasa
Di hatiku bergetar sejuta rasa
Namun sukar untuk aku meluahkan
Ku cinta padamu

[**]
Nafasku terhenti bila melihat dirimu
Terasa batas degupan jantungku
Mungkinkah hatimu milikku jua
Ku sayang padamu

Kan kuabadikan dikau
Suatu kenangan yang manis
Yang tak mungkin aku lupa
Untuk selamanya

Kan kucoretkan kenanganmu
Dalam sanubariku ini
Dapat jadi yang terindah
Di dalam hidupku ini

Ulang [*][**]

Bagai bahtera yang dilanda badai
Gelora cintamu
Mengoncang jiwaku
Berombak mencari
Daratan yang damai
Ohhh cintaku

Ulang [*][**]

Aku coretkan kenanganmu
Dalam sanubariku ini
Agar jadi yang terindah
Dalam hidupku ini
Thanks to liriklagu.me

Ini pula klip dari Youtube

Thanks to aftalentaesb

joey39 : akan cuba usaha menggoogle image Nera pulak selepas ini, jadi tunggguuuuuu....

2 comments:

Hahn 3rd said...

Dalam hati ada taman nie...

Joe Ibrahim said...

dalam hati siapa yang bertaman tu pren...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Jangan Duk Tengok Ajer Yea !!!