Listening to : THR Gegar || Sinar FM || Era FM || Hitz FM || Hot FM || Suria FM
PLEASE CLICK LIKE IF YOU REALLY LIKE AND SUPPORT THIS BLOG.
THANKS 4 UR LIKE AND SUPPORT THIS BLOG.

Busuk Dot Org

power by:

Hot Story Mory


Apa yang hendak di tulis hari nie ea....

Tak de idea nie....

Jom kite cite2 pasal si pelakon yang tengah mengalami zaman kehotan sekarang nie...

sape dia ek....

semua majalah, paper, blog ade terpampang gambar dan al kisah dia.....

aku pun xmau ketinggalan dalam hal nie....

tapi aku x tau pape pun pasal si pelakon nie...

nama nya pun baru ku tau iaitu Miera Liyana....

So, aku sharekan sahaja gambar-gambar dia yang aku amik dari www.Budiey.com


Pakaian ini adalah rekaan Wan Huzairil yang menurut Miera Liyana nie

“Nampak sikit je. Pilih baju ni sebab nak nampak kelainan.”


Masa zaman muda-mudi, 15 tahun - 2008















Koleksi gambar-gambar dia akan ku cuba up kan next entry ea...

5 comments:

Hahn 3rd said...

Merembes...merembes....

Joe Ibrahim said...

ape yang merembes tue pren.....

Hahn 3rd said...

hehehehe...

Joe Ibrahim said...

suke la tu ea pren...

Hahn 3rd said...

Merembes...merembes....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Jangan Duk Tengok Ajer Yea !!!