Listening to : THR Gegar || Sinar FM || Era FM || Hitz FM || Hot FM || Suria FM
PLEASE CLICK LIKE IF YOU REALLY LIKE AND SUPPORT THIS BLOG.
THANKS 4 UR LIKE AND SUPPORT THIS BLOG.

Busuk Dot Org

power by:

Jessica Mengandung

Jessica mana pulak yang menjadi headline JOEY39 kali. Dah lama tidak meluangkan masa untuk membuat postig kat blogspot ini, keutamaan kini lebih kepada JOEY39 DOT NET, tapi JOEY39 ini akan diteruskan jugak. Cuma tidak banyak bahan untuk dimasukkan disebabkan tidak mahu bahan yang sama terpampang di kedua-dua blog. Membosankan kan nanti.

Cukup la ek intro kali ini.

Joms kita layan bahan paparan posting.

Sepertimana biasa, bahan ini adalah ehsan mStar Online sepenuhnya. Tiada sebarang penambahubahsuaian tehadap kandungan asal artikel ini sepertimana ia disiarkan kecuali pihak mStar sendiri melakukan membuat penambahan atau editing.

Rabu November 2, 2011

Jessica Simpson Akhirnya Mengaku Sedang Mengandung

Jessica Simpson hadir ke parti Halloween pada Ahad dengan perut yang sedang membesar.


NEW YORK: Penyanyi bersuara lantang, Jessica Simpson, akhirnya mengaku sedang mengandung anak sulung namun tidak mendedahkan butiran mengenai kehamilannya itu.

Jessica yang sudah bertunang dengan kekasihnya, bintang NBA, Eric Johnson membuat pengumuman itu melalui laman web rasminya pada Isnin.

Namun sumber terdekat penyanyi itu memberitahu Jessica sedang mendangung enam bulan dan dijangka melahirkan anak sulung pada awal tahun hadapan.

Sebelum itu, pada malam Halloween, Jessica hadir dengan pakaian ketat dan menampakkan bonjolan jelas pada perutnya sebelum membuat pengumuman itu.

Jessica telah menjadi topik perbualan berminggu-minggu lamanya kerana didakwa sedang mengandung dengan peningkatan berat badan ketara.

Thanks to mStar Online

2 comments:

Hahn 3rd said...

Ada lapan blog pun takper...kitaorang baca semua...

Joe Ibrahim said...

Tenkiu la Mr Hahn 3rd...kerana baca semua yea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Jangan Duk Tengok Ajer Yea !!!